dimarts, 15 de juliol del 2008

Odi contra Mònica López (publicat a l'Avui)

Segreguen bilis i rancúnia. Alguns dels columnistes de la dreta no paeixen que les dones assumeixin llocs de responsabilitat. Víctimes d'un odi a la dona incontrolable, conseqüència d'obsessions inconfessables o qui sap si de frustracions vergonyants, esmolen les seves plomes per disparar contra unes dones que compadeixen la seva misèria misògina. L'articulista de l'Abc Antonio Burgos pertany a aquesta espècie. I està ubicat al flanc anticatalanista. L'individu, impregnat d'una fúria incontrolada, va carregar ahir contra Mònica López, la nova directora de la informació meteorològica de TVE. López, llicenciada en física, ha tingut una carrera fulgurant a TV3 que no ha passat desapercebuda als responsables de la cadena estatal, que l'han fitxat per substituir José Antonio Maldonado. Doncs bé, Burgos, àvid d'escopir dards contra qualsevol element, catalanista i/o femení, ha triat López per descarregar la seva ira. En un article a l'edició sevillana d'aquest diari, ha deixat com un drap brut la meteoròloga amb perles del tipus "l'home del temps serà una senyora. I hem de donar gràcies al cel perquè no sigui un travestón" o "a Maldonado el substitueix una Sorayita, una Leire, una Bibiana, una senyora jove, que és la moda, que té de meteorologia la mateixa idea que vostè i jo". Burgos no és més que un malalt del que en aquestes contrades (i a les veïnes) ha esdevingut una epidèmia de paranoia misògina. Les Saenz de Santamaría, Chacón, Pajín o ara López són la punta de llança d'una tendència que no té aturador. No són floreros. Són dones cridades a dirigir i executar. A treballar. Ells, alguns, Burgos i companyia, no ho poden suportar. I borden. Pobres frustrats.

1 comentari:

Abelunimbus ha dit...

Totalment d'acord. Vaig al·lucinar cogombres ahir quan, tot navegant per la xarxa, casualment em vaig trobar aquesta vomitada contra la Mònica López.

Increïble en molts sentits: en sentit masclista, en sentit xenòfob, en sentit quin incult el tal Burgos, en sentit de falta de documentació, en sentit de contradicció en alguns punts...

I també des del punt de vista d'un company de professió de la Mònica.
En fi, molt correcte i elegant la teva resposta. Jo acabo d'aterrar al seu web i vaig a contestar-li l'article, dígue'n-hi article dígue'n-hi no sé... És tan fàcil de contestar i rebatre!
Doncs res, merci per l'aportació!

Fins ara

abelunimbus.blogspot.com

Entrades més populars del Mar de fons