dimecres, 3 de novembre del 2010

Les passejades amb els candidats, a l'AVUI

Ahir vaig començar una interessant sèrie de passejades amb els candidats a la presidència de la Generalitat que us recomano que seguiu diàriament. Segurament, molts de vosaltres us n'haureu assabentat avui per la controvertida topada entre Joan Laporta i Toni Freixa que apareix al vídeo d'avui. Davant de les moltes preguntes que he rebut, només us puc emplaçar a veure el video a http://www.avui.cat/ i extreure'n les conclusions oportunes. El xoc entre Laporta i Freixa és simplement una anècdota, tampoc cal magnificar-ho. Ara bé, m'heu preguntat què va passar. Anava caminant amb Laporta, enfilant Francesc Macià, i vaig veure, de reüll, un moviment de peus molt estrany. Immediatament, en Toni Freixa, a qui no vaig reconèixer, va estar a punt de caure. Laporta, enlloc d'aclarir-me qui era aquest home amb el que havia xocat, va dissimular i va fer veure que no el coneixia. I va seguir amb la conversa com si res hagués passat. Arribada a la redacció, i sabent ja que l'home en qüestió és Toni Freixa, em vaig preguntar: ha estat una topada fortuita? O Laporta li ha fet la traveta (el moviment de peus estrany)? Mireu les imatges a http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/325409-joan-laporta.html , jutgeu vosaltres mateixos i treieu-ne les conclusions oportunes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest Laporta es un Quin-qui directament i llevaires diu que necessita gastar-se 3,2 MM € amb seguretat, i no se quant per condicionar les mesures de seguretat a casa seva...però si ell sol es defensa, tal i com es veu al video !!

Anònim ha dit...

Aquest Laporta es un Quin-qui directament i llavors diu que necessita gastar-se 3,2 MM € amb seguretat, i no se quant per condicionar les mesures de seguretat a casa seva...però si ell sol es defensa, tal i com es veu al video !!

Anònim ha dit...

Lamentable actuació de Laporta. Puc dir que li va fer la traveta, no hi ha "peu" a discusió, mai millor dit. A més, fixeu-vos que xoca per la dreta i Laporat es gira per l´esquerra, cosa que no és normal. El més normal seria girar-se per la banda del xoc, a menys que es vulgui "disimular i confondre al personal", en fi, l´especialitat d´un trampós. SIGUEM HONRATS! Al BARÇA no tot s´hi val encara que es guanyin titols!!!

Entrades més populars del Mar de fons