dilluns, 8 de setembre del 2008

El matí de Bonet (publicat a l'Avui)

Hi ha dos tipus de persones, les que tenen por al fracàs i les que el relativitzen. Només les que són capaces de no bloquejar-se per la por, només les que minimitzen les repercussions d'un camí errat són les que triomfen, i fan, realment, alguna cosa profitosa a la vida. Només els que aguanten totes les envestides, només els que encaixen amb estoicisme les crítiques, tantes vegades gratuïtes i nascudes del ressentiment i l'enveja, són els que marcaran la diferència. Avui, aquest matí, tindreu un nou despertar. Aquest matí serà diferent dels dels últims catorze anys. Encara no sabem si serà millor o pitjor, però us puc ben assegurar que la persona que donarà veu a la dutxa, a l'esmorzar, al primer trajecte en cotxe, metro, moto i bus del dia és una persona, com a mínim, valenta. La periodista Neus Bonet, fins ara cap de programes de Catalunya Ràdio, assumeix avui el repte de presentar i dirigir El matí de Catalunya Ràdio. El repte de substituir el grandíssim professional que és l'Antoni Bassas, que d'ara endavant ens transmetrà amb el seu mestratge el que passa a la capital de l'altra banda de l'oceà. Agafar les regnes del programa després del trist i controvertit comiat de Bassas, un periodista a admirar per tots els que estimem aquesta professió, només ho pot fer algú que no tem el fracàs. I amb una alta dosi d'amor cap a la professió. Encarar amb optimisme i il·lusió el desafiament d'acompanyar el matí de tants milers de persones està a l'abast de poques persones. Neus Bonet n'és una. Malgrat la decepció per l'adéu d'en Bassas, Catalunya Ràdio segueix sent la meva. Avui, quan llegiu aquesta columna a primera hora del dia, tindré connectada la ràdio. El dial, no ho dubteu, marcarà el 102.8.

3 comentaris:

Martí ha dit...

Doncs deus ser l'única persona que reconeix que escoltava el Bassas, i no diu que es passarà a RAC-1.

dalmau ha dit...

La trappola, jo tampoc m´he passat a RAC1 com a conseqüència de la "defenestració calculada" d´en Bassas. El que sí que escolto des de fa temps és el programa de la tarda de´n Toni Clapés perque una cosa no té res a veure amb l´altra.
Respecte a la Neus, no sé si serà tan valenta de mantenir uns tertulians de la categoria dels que tenia en Bassas els dimarts. Demà ho sabrem !

Martí ha dit...

Doncs ja en sou dos. :-)
No és res en contra de la Neus Bonet, el que passa Dalmau, és que aquesta mena d'articles s'entenen massa.

Entrades més populars del Mar de fons